Dansk Låseservice

Dansk Låseservice Roskilde

Dansk Låseservice

Dækker hele Sjælland

46 41 27 17

Rullegitre

Hvis du før har oplevet indbrud i din virksomhed, så ved du hvor tidskrævende og frustrerende det administrative og praktiske arbejde er efterfølgende.

​Både i forhold til forsikring og oprydning.

​Et eller flere gitre ved dine forskellige indgangsmuligheder kan gøre tyvens arbejde umuligt.

​Dansk Låseservice kan blandt andet montere rullegitre, saksegitter og fastgitter.

​Hvilken løsning, der er bedst for dig, afhænger af forskellige hensyn såsom fleksibilitet, æstetik og styrke.

Vi forhandler og monterer mange typer gitterløsninger som:

  • ​Rullegitre
  • Rullejalousier
  • Faste gitre
  • Saksegitre
  • Brandgardiner
  • Sikringsskabe
Rullegitre mod indbrud

HAR DU brug for et sikkerhedstjek?

Hvis det lyder til, at vi hos Dansk Låseservice kunne være de rette til at finde frem til og montere en bedre sikkerhedsløsning i din virksomhed.

​Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med at finde den helt rette løsning til din ejendom.

Cases

NYE RULLEGITRE TIL HIMMELEV TANDLÆGEHUS I ROSKILDE

”Det giver en tryghed at vide, at vi kan have vores ting i fred”.

​Opgaven lød på at lave en højsikkerhedsløsning, som var så effektiv, støjsvag, og samtidig usynlig som muligt. Den blev løst med 27 stk. individuelle hvide sikringsgardiner, som samtidig benyttes som solafskærmning på de enkelte klinikker. Alle gitrene kan betjenes individuelt og er også trådløst forbundet, så de ved åbning og lukning af Tandlægehuset kører op og ned automatisk.

Rullegitre til almindelige vinduer
Rullegitre til tagvinduer
Rullegitre til private

SIKKERHED OG TRYGHED

Tandlæge Jens Lætgaard, indehaver af Himmelev Tandlægehus, er meget tilfreds med resultatet:

“Vi er en klinik med rigtig mange gadgets og kostbart udstyr. Og vores klinik ligger i stueplan. Vi var udsat for indbrud primo 2021, og indbrud er desværre blevet mere eller mindre hverdag på tandklinikker. Derfor valgte vi at rådføre os med Dansk Låseservice, som har været behjælpelige med at sikre klinikken mod ubudne gæster“, udtaler Jens Lætgaard og fortsætter:

”Sikringsgardiner er – udover tyverisikringen – et “usynligt” rullegardin på hver klinik, der kan rulles op og ned individuelt og programmeres op mod eksisterende alarmsystem, så når der låses af, ruller alle “gardiner” ned. Det giver en tryghed, og det er dejligt at kunne sove trygt om natten – derhjemme – og vide at vi kan have vores ting i fred.”

Rullejalousier til klinikker

”Det har været en god proces at få det sat op, hvor både husets elektriker, alarmleverandør og Dansk Låseservice har skullet samarbejde om installationen. Løsningen og Dansk Låseservice som leverandør kan varmt anbefales”, slutter Jens Lætgaard.

Se videoen herunder