Dansk Låseservice

Dansk Låseservice

Dækker hele Sjælland

46 41 27 17

Alarmsikring

SIKR’ DIT HJEM & VIRKSOMHED MOD INDBRUD

Uanset om du er privatkunde og gerne vil passe bedre på dit hjem. Eller om du er virksomhedskunde og ønsker bedre sikkerhed i virksomheden.

Så har vi hos Dansk Låseservice det helt rette alarmsystem.

Vi monterer og installerer kvalitetsstemplede alarmsystemer fra det anerkendte mærke JABLOTRON.

Disse systemer kan nemlig både kobles op på en ekstern vagtcentral, eller du kan vælge selv at installere systemet og slippe for det månedlige gebyr.

Hvis du selv installerer systemet, kan du også selv vælge, hos hvem du ønsker alarmsystemet koblet på.

Vi kan altid være behjælpelige med at skræddersy den helt rette alarmsikringsløsning, der matcher dine ønsker og budget. Der er nemlig ingen grund til at gå ned på sikkerheden i hverken virksomheden eller hjemmet.

BEDRE BESKYTTELSE MOD TYVERI & INDBRUD

Dansk Låseservice fører kun de bedste og nyeste produkter på markedet inden for alarmsikring, herunder JABLOTRON.

Denne type alarmsikring giver dig nemlig mulighed for at få alt fra standard betjeningspaneler, fjernbetjeninger, SMS betjening, web-betjening og betjening ved app.

Du får derfor ikke kun et smart og funktionsrigt alarmsystem, der beskytter mod tyve. Det beskytter også i tilfælde af brand, oversvømmelse eller gasudslip.

Alarmsikring kan overvåges via mobilen
Jablotron alarmsikring mod indbrud

HVAD ER FORDELENE VED JABLOTRON ALARMSIKRING?

JA-100 fra JABLOTRON er både nytænkende og revolutionerende.

Systemet er trådløst og er super velegnet til at passe på dit private hjem eller virksomhed, stor som lille, da det er nemt og enkelt for dig at betjene.

Faktisk vil vi gerne vove at påstå at dette system er det den første alarm, som du vil forstå øjeblikkeligt uden usikkerhed.

Og takket være den gratis, internetbaserede selvbetjening via JABLOTRON CLOUD, kan du nemt og simpelt styre din alarm overalt fra din computer, smartphone samt tablet.

På JABLATRON CLOUD har du mulighed for at:

  • styre den daglige brug af alarmen
  • styre udgange
  • se temperaturer
  • tage billeder
  • … og meget, meget mere

Systemet giver dig et avanceret og tilpasningsdygtigt alarmsystem, der på trods af alle mulighederne stadig er nemt og tilgængeligt.

Med JA-100 har du mulighed for at gøre dit hjem eller virksomhed “intelligent”.

Det betyder, at du kan fjernstyre dine installationer og apparater, eksempelvis i form af varmestyring og tænd/sluk af apparater.