Dansk Låseservice

Dansk Låseservice

Dækker hele Sjælland

46 41 27 17

MUL-T- LOCK LÅSESYSTEMER

ER DIN SIKKERHED DERHJEMME OPTIMAL?

MUL-T-LOCK - måske verdens bedste lås!

Mul-T-Lock er flere serier af mekaniske nøglesystemer, udviklet og designet til at opfylder dine skiftende låsebehov ved hjælp af avancerede og unikke teknologier.

Vi prioriterer høj sikkerhed og teknologisk innovation for at sikre pålidelige låseløsninger til hjemmet og virksomheden.

Alle Mul-T-Lock serierne er godkendt i højeste sikringsklasse med godkendte nøglepatenter.

Der kan opbygges låsesystemer på alle Mul-T-Lock låseserier, skulle man have behov for at opdele brugernes adgang til forskellige døre mm. i ejendommen.

Dansk Låseservice kan arbejde med alle Mul-T-Lock serierne men arbejder primært med MTL400 (Classic Pro) samt top serien MT5.

Vores patenterede højsikkerheds mekaniske platforme er udviklet med dig i tankerne.

Mul-T-Lock tilbyder mange forskellige produkter, der kan tilpasses til netop dine behov.

Med Mul-T- Lock er der mange muligheder, låsene leveres med høj kvalitet fra medium sikkerhedsløsning til super høj sikkerhed patenteret låsesystemer. Mul-T-Lock tilbyder forbedret nøgle kopi kontrol og alle Mul-T-Lock mekaniske platforme opfylder internationale standarder og giver forbedret høj modstandsdygtighed over for diverse angreb.‎

Vælg den rigtige lås til dit hjem

Vi ved at beskyttelse af din familie og ejendom står øverst på din prioritetsliste. Men med den store mængde af cylindre og låsesystemer på markedet kan det være svært, måske endda overvældende at finde rundt i sikkerhedskrav, kvalitet, priser og udbud.

Med Mul-T-Lock er sikkerheden altid i top, lige meget hvilken platform der vælges.

Classic Pro serien opfylder alle krav til en låseløsning til dit hjem.

Kopibeskyttede nøgler, dirkefri låsecylindre godkendt i højeste sikringsklasse, driftssikkerhed i alle typer vejr og så er prisen lav på både låse og nøgler.
Fuldt skandinavisk program med alle de forskellige låsetyper vi kender.

Classic Pro har f.eks. et stort hængelåsprogram med alt fra standard hængelåse, til spec. container hængelåse og meget mere.

Vælg den rigtige lås til din Virksomhed

Vi ved at beskyttelse af din virksomhed og ejendom står øverst på din prioritetsliste.

Alle virksomheder har forskellige behov for styring af den trafik der er i ejendommene.

Udarbejdelse af et låsesystem kan føles som en uoverskuelig opgave, men her kan vi hjælpe jer hele vejen i mål.

Mul-T-Lock serierne kan opbygges i små ABC systemer, men kan også udvides til store låsesystemer med mange brugere.

Dansk Låseservice har stor erfaring med opbyggelse af Mul-T-Lock låsesystemer og vi hjælper jer hele vejen igennem opbyggelse af låseplan, samt udlevering af nøgler mm.

MT5 serien er vores top serie og er en af de mest driftssikre låseserier på det danske marked.

Når man mærker nøglen fungere i låsen, er man ikke i tvivl. Vi kender ikke til andre låseserier som fungerer så præcist som en MT5 låsecylindre.

MT5 serien er godkendt i højeste sikringsklasse, så lige meget hvilket forsikringsklasse jeres virksomhed sættes i vil Mul-T-Lock MT5 opfylde kravet.

Vores mest solgte løsning MTL™400 Classic Pro

Avanceret låsesystem til dine værdifulde aktiver‎.

MTL™400-låsesystemet kombinerer Mul-T-Locks verdenskendte erfaring og ekspertise med unik patenteret teknologi for at levere enestående værdi, der hjælper dig med at sove bedre om natten.‎ Sagt med andre ord, MTL™400 integrerer langvarige, avancerede teknologier for at afskrække og beskytte. Denne låseløsning er smart designet til at opfylde dit hjem og familiens skiftende sikkerhedsbehov.‎

Mul-t-lock digitale låsesystemer

Nøglekopier

MTL™400 er ideel til at holde dit hjem sikkert. Yderligere nøgler kan kun produceres ved fremvisning af dit unikke magnetkort hos din autoriserede Mul-T-Lock låsesmed, hvilket tilføjer endnu et lag af kontrol og beskyttelse til din allerede sikre låseløsning.‎

1 Nøgle til alle dine døre/cylinderløsninger, det betyder du med bare en nøgle kan åbne både hoveddør, postkasse, køkkendør, terrassedør, værkstedet og hængelåse ja det er vist kun fantasien er stopper for, hvad der kan lade sig gøre.

Ring til os for en snak eller book et sikkerhedstjek, her på hjemmesiden.

Mul-t-lock låsesystem til privat, virksomheder og byggepladser

MUL-T-LOCK til byggepladser

Mul-T-Lock Construction er Mul-T-Lock´s løsning på alle de låse og nøgle udfordringer der er på en byggeplads med mange individuelle huse. Slip for midlertidige byggecylindre, nøglebokse, omlægninger, bortkomne nøgler, logistik omkring håndtering af adgang til flere pladser osv.

  1. Låsecylindrene til byggerierne sendes til byggepladsen i poser med hus nr. (låsecylindre, 3xnøgler og nøglekort) og monteres når dørene sættes i.
  2. Én kopibeskyttet håndværkernøgle åbner og lukker alle låse i hele byggefasen på alle byggepladser.
  3. Når byggeriet skal afleveres, stikker projektlederen sin specielnøgle ind i låsen og dette afvikler håndværkernøglen og nu er det kun slutbrugerens nøgler der virker.
  4. Slutbrugeren får sin pose med nøgler og nøglekort.