Om os – Dansk Låseservice

Hvem er vi?

Vi har været i låsebranchen siden 2012 og har siden da arbejdet hårdt for at give vores kunder den absolut bedste service. Dansk Låseservice ledes af far og søn og er derfor et familieforetagende, der gør en dyd ud af god, personlig kontakt med kunderne.

Det låsetekniske er vi eksperter indenfor, og vi løser alt traditionelt låsearbejde både for private og erhvervskunder. Derudover har vi særlig ekspertise indenfor eltekniske løsninger, og vi har en fastansat elektriker tilknyttet vores service. Vi har derfor kompetencerne til at løse alle problemer indenfor blandt andet dørautomatik, moderne alarmsystemer og videoovervågning.

Fremtiden er automatisk

Vores fornemmeste opgave er, at gøre hverdagen så nem og sikker for vores kunder som muligt. De moderne elektriske løsninger gør hverdagen og arbejdslivet nemmere. Vi gør en ekstra indsats for altid at skabe integrerede og sammenkoblede løsninger. Vi kan sørge for, at alarmsystemet, videoovervågningen og de elektroniske nøgler er koblet sammen, og at alle opdateringer og handlinger sker automatisk.

Du kan altså slappe af og være sikker på at sikkerheden og systemet er i orden. Og skulle der opstå en uventet fejl, så er vi tilgængelige døgnet rundt, året rundt.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi varetager alle traditionelle låseopgaver – og også de utraditionelle problemer. Du kan læse meget mere om vores ekspertiseområder her på siden. Vores døgnvagt kører altid ud, og vi kan lave alt fra låsesystemer og alarmer til gitterløsninger og værdiopbevaring.

Butik i Roskilde

Som et led i at gøre hverdagen så nem og sikker for vores kunder, som muligt, har vi åbnet en fysisk butik centralt i Roskilde. Størstedelen af alle låsesmede er “blot” en udkørende håndværker. Vi mener dog, at det er yderst vigtigt med personlig kontakt.

Derfor har vi åbnet vores butik, hvor du altid er velkommen indenfor til en snak om det nyeste låsesystem eller en opdatering af jeres boligs sikkerhed. Vi har åbent mandag til fredag kl. 10:00 til 16:00. Naturligvis, er du også altid velkommen til at ringe uden for dette tidspunkt – og vi mener: Altid.

Gratis sikkerhedstjek og døgnvagt

Har du akut brug for en låsesmed? Så ring med det samme. Uanset om du har smækket dig ude af hjemmet eller bilen eller bare skal have skiftet låsen, kan Dansk Låseservice altid hjælpe. Når du tilkalder en af vores låsesmede, får du en autoriseret og professionel fagmand ud. Service og kvalitet er en prioritet uanset opgavens størrelse og tidspunktet på døgnet.

Vil tilbyder også altid et gratis sikkerhedtjek af en autoriseret sikringsspecialist. Vi tjekker både private boliger og virksomheder og analyserer farer og indgangspunkter. Naturligvis foreslår vi mulige løsninger og giver vores profesionelle rådgivning. Vi ved næsten alt om låseservice, og vi vil meget gerne dele vores viden med jer.

Kontakt os gerne

Vi står, som sagt, altid til rådighed. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores butik i Roskilde.

Ring til os på tlf. 46 41 27 17 eller send os en mail på Kontakt@dansklaaseservice.dk.

Home » Om os