Sikring af døre og værdiskabe til private hjem

Ekstra aflåsning

Din hoveddør og bryggersdør bliver brugt hver dag, når I kommer og går. Dette sætter både krav til sikringen af døren og brugervenligheden. Ligegyldigt hvilken låseløsning I har, er det altid vigtigt, at døren bliver ordentligt forstærket mod indbrud.

Dine primære indgangsdøre er som regel indadgående, og det betyder, at de kun har den styrke, som ligger i forriglingen mellem dør og karm. Derfor må vi forstærke slutblikket i karmen for at opnå det ønskede resultat.

Derudover er den første regel, når man sikrer et hus, at dørene ikke må kunne åbnes indefra. Det skal være umuligt for indbrudstyven at benytte døren som en flugtvej samt at transportere tyvekoster ud af boligen.

Ved at montere en ekstra aflåsning i toppen af døren, får vi mulighed for at løse samtlige af ovennævnte problemstillinger.

Vi forstærker karmen med et sikkerhedsslutblik til den nye lås, samtidig med at vi monterer dobbeltaflåsning i den nye låsekasse, så tyven ikke kan åbne døren indefra. For brugervenlighedens skyld beholdes den eksisterende vrider i den gamle låsekasse, så I nemt kan åbne og lukke døren, når I er hjemme.

Sikring af døre i private hjem

Værdiopbevaring

Udover sikring af dine døre er det også en god idé at have sikker opbevaring af dine værdier inde i huset. Hvis uheldet er ude, er det altid bedst at være på den sikre side. Dansk Låseservice er autoriseret af Forsikring og pension (F&P) til at montere værdiopbevaringsenheder.

Vi anbefaler Rukos serie af private værdiskabe, da prisen er lav og kvaliteten er helt i top. Der er selvfølgelig forskel på kvaliteten af værdiskabe på markedet, men det er især i monteringen, at vi finder styrken.

En rigtig F&P-godkendt montage bør laves med limanker – og det gør vi. Denne montage gør det meget svært at brække skabet af væggen, hvilket gør, at indbrudstyven er tvunget til at bryde skabet op på stedet.

Værdiopbevaring i private hjem

Der er flere muligheder for ekstra sikringer af dine døre og værdiopbevaring. For at I får den allerbedste løsning, anbefaler vi, at I kontakter os.

Vi står altid klar med god rådgivning og tilbudet om et gratis sikkerhedstjek.

KONTAKT OS
Home » Sikring af døre og værdiskabe til private hjem