Værdiopbevaring for private

Udover sikring af dine døre er det også en god idé at have sikker opbevaring af dine værdier inde i huset.

Hvis uheldet er ude, er det altid bedst at være på den sikre side. Dansk Låseservice er autoriseret af Forsikring og pension (F&P) til at montere værdiopbevaringsenheder.

Vi anbefaler Yale Doormans låsesystemer, da prisen er til at være med på samtidig med, at kvaliteten er i top.

Der er selvfølgelig forskel på kvaliteten af værdiskabe på markedet, men det er især i monteringen, at vi finder styrken.

En rigtig F&P-godkendt montage bør laves med limanker – og det gør vi. Denne montage gør det meget svært at brække skabet af væggen, hvilket gør, at indbrudstyven er tvunget til at bryde skabet op på stedet.

Download brochure

Vi laver ikke Franz Jäger – men tæt på

Hos Dansk Låseservice kan det meste lade sig gøre.

Så ønsker du ikke et helt nyt skab, der skal kunne indeholde dine værdier. Så har vi også mulighed for at forvandle et af dine nuværende møbler eller skabe til at være din kommende værdiboks.

Det samme gør sig gældende, hvis du allerede ejer et skab med nøgle og lås, men som skal være mere sikkert. Her kan vi lave boks nøgler efter kopi af den gamle nøgle.

Du skal dog tage højde for, at der ikke er pasningsgaranti, da en gammel nøgle og lås er blevet slidt sammen. En ny, skarp nøgle kan derfor i nogle tilfælde skulle tilpasses mod betaling.

Kom forbi butikken mandag, onsdag eller fredag og få et godt tilbud!

Hør mere om vores værdiopbevaring
Home » Værdiopbevaring private