Gitre til butikker & erhvervsejendomme

Har du brug for sikring mod indbrud eller brand i virksomheden eller i butikken, så har vi som låsesmed løsningen til dig.

Med et rullegitter eller andre typer af gitre kan vi gøre det meget svært for eventuelle indbrudstyve at komme ind til din virksomheds værdier.

Vi forhandler og monterer mange typer gitterløsninger, eksempelvis:

  • Rullegitre
  • Rullejalousier
  • Faste gitre
  • Saksegitre
  • Brandgardiner
  • Sikringsskabe

Hvorfor gittersikring?

Hvis du før har oplevet indbrud i din virksomhed eller i dit hjem, ved du hvor tidskrævende og frustrerende det administrative og praktiske arbejde er efterfølgende. Både i forhold til forsikring og oprydning.

Et eller flere gitre ved forskellige indgangsmuligheder kan gøre tyvens arbejde umuligt. Vi kan montere rullegitre ved butiksfacaden, bagdøren eller vinduerne.

Det samme kan lade sig gøre med et saksegitter og fastgitter. Hvilken løsning, der er bedst for dig, afhænger af forskellige hensyn såsom fleksibilitet, æstetik og styrke.

Alle vores gitterløsninger er lavet med dansk producerede produkter i højeste kvalitet fra Alux Danmark. På grund af vores tætte samarbejde med producenten, kan vi levere løsninger, der passer efter mål til din virksomheds behov.

Som autoriseret leverandør og montør, kan vi garantere høj kvalitet og service i forbindelse med installation af alle slags gitre. Vi har dybdegående viden om produkternes styrker og svagheder og kan anbefale den rigtige gitterløsning til den rigtige pris.

Gratis sikkerhedstjek

Bestil et gratis sikkerhedstjek af din forretning eller dit kontor og få en snak med en af vores sikringskonsulenter om hvilken gitterløsning, der passer jer. Vi rådgiver grundigt og anbefaler en løsning, som vi kan stå 100% inde for.

Har du brug for en komplet tyveri- og indbrudsikring?

Som låse- og sikringssppecialist kan vi udforme en komplet løsning, der indeholder en eller flere af følgende:

KONTAKT OS
Home » Professionelle gitterløsninger