DANSK LÅSESERVICE

Dækker hele sjælland

Om os

HVEM ER VI?

Vi har været i låsebranchen siden 2012 og har siden da arbejdet hårdt for at give vores kunder den absolut bedste service.

Dansk Låseservice ledes af far og søn og er derfor et familieforetagende, der gør en dyd ud af god, personlig kontakt med kunderne.

Det låsetekniske er vi eksperter indenfor, og vi løser alt traditionelt låsearbejde både for private og erhvervskunder. Derudover har vi særlig ekspertise indenfor el-tekniske løsninger, og vi har en fastansat elektriker tilknyttet vores service.

Vi har derfor kompetencerne til at løse alle problemer inden for blandt andet alarmsikring, erhvervssikring og privatsikring.

FREMTIDEN ER AUTOMATISK

Vores fornemmeste opgave er at gøre hverdagen så nem og sikker for vores kunder som muligt. De moderne elektriske løsninger gør hverdagen og arbejdslivet nemmere.

Vi gør en ekstra indsats for altid at skabe integrerede og sammenkoblede løsninger. Vi kan sørge for, at alarmsystemet, videoovervågningen og de elektroniske nøgler er koblet sammen, og at alle opdateringer og handlinger sker automatisk.

Du kan altså slappe af og være sikker på at sikkerheden og systemet er i orden. Og skulle der opstå en uventet fejl, så er vi tilgængelige døgnet rundt, året rundt.

BUTIK I ROSKILDE

Som et led i at gøre hverdagen så nem og sikker for vores kunder, som muligt, har vi åbnet en fysisk butik centralt i Roskilde. Du kan derfor altid komme og besøge os på Algade 66 i Roskilde, hvor vi har åbent mandag til fredag kl. 10:00 til 16:00.

Størstedelen af alle låsesmede er “blot” en udkørende håndværker. Vi mener dog, at det er yderst vigtigt med personlig kontakt.

Derfor har vi åbnet vores butik, hvor du altid er velkommen indenfor til en snak om det nyeste låsesystem eller en opdatering af jeres boligs sikkerhed.

Naturligvis er du også altid velkommen til at ringe uden for dette tidspunkt – og vi mener: altid.

GRATIS SIKKERHEDSTJEK & DØGNVAGT

Har du akut brug for en låsesmed? Så ring med det samme.

Uanset om du har smækket dig ude af hjemmet eller bilen eller bare skal have skiftet låsen, så kan Dansk Låseservice altid hjælpe. Når du tilkalder en af vores låsesmede, får du en autoriseret og professionel fagmand ud. Service og kvalitet er en prioritet uanset opgavens størrelse og tidspunktet på døgnet.

Vil tilbyder også altid et gratis sikkerhedtjek af en autoriseret sikringsspecialist. Vi tjekker både private boliger og virksomheder og analyserer farer og indgangspunkter. Naturligvis foreslår vi mulige løsninger og giver vores profesionelle rådgivning.

Ring til os   Skriv til os

Det siger vores kunder​

"god og konstruktiv rådgivning"

Vi har jævnligt brugt Henrik fra Dansk Låseservice til forskellige opgaver med låse, nøgler Doormann låse mv. og altid fået en god og konstruktiv rådgivning, en venlig behandling og en udførelse af opgaven til vores fulde tilfredshed.

Bente

"Opsætning af alarmsystem"

Firmaet er troværdigt, servicemindeded, og hvad der er vigtigst. Ved efterfølgende spørgsmål ved. brug af systemet kunne jeg få fat i dem med det samme over telefonen, og de var meget overbærende med mine, måske dumme spørgsmål, og fik løst mine udfordringer.

Klaus

"Skiftet låse på hus for anden gang"

God rådgivning uden overslag eller 'smartness'. 

Tid og pris holdes som aftalt og selve arbejdet udføres omhyggeligt, pænt og der er ryddet fint op bagefter. 

Alt i alt en meget fin oplevelse !!

Jens

Se flere anmeldelser eller kontakt os i dag

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

Find vores kontaktoplysninger herunder

Dansk Låseservice ApS

Algade 66

4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 46 41 27 17

E-mail: Kontakt@dansklaaseservice.dk

CVR: 34622124

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.