Nøglefrie løsninger til hoveddøren

Kodelås frem for normal lås

Har du overvejet at skifte dine gamle låse til en kodelås? Det kan vi hjælpe dig med. Dansk Låseservice er autoriseret sikringsspecialist og låsesmed. Vi kan give dig komplet adgangskontrol, og vi forhandler og monterer kodelåse af høj kvalitet til en fornuftig kampagnepris.

Vi anbefaler Yale Doorman fra Ruko, der er de førende på markedet. Denne løsning har mange tilpasningsmuligheder og kan både betjenes med koder, nøglebrikker og fjernbetjening.

Der er et hav af funktioner i låsen og en masse små finesser, som gør den meget behagelig at bruge til daglig. På denne måde får du komfort uden at skulle gå på kompromis med den høje sikkerhed.

Kodelåsen leveres med en elektronisk svingrigle låsekasse, som giver os mulighed for montere et kraftigt sikkerhedsslutblik i dørkarmen. Det vil sige, at døren bliver særlig modstandsdygtig over for indbrud.

Sikkerhed og design

Du kan også få en æstetisk og nøglefri løsning med en kasselås, hvor låsen betjenes med et touch screen display, der åbnes nemt med en kode.

Denne lås er i et enkelt og flot design, der pynter på alle slags døre. Låsen kan monteres på alle døre – gamle som nye, ude og inde. Denne løsning er i øvrigt særligt egnet til lejlighedsdøre.

KONTAKT OS
Home » Nøglefrie løsninger