Kode- eller briklås til hoveddøren

Kodelås fremfor normal lås

Har du overvejet at skifte dine gamle låse til en kodelås?

Vi er alle nok vant til at skulle finde det, måske, store og tunge nøglebundt frem fra tasken eller lommen, når døren skal låses op.

Det gør det nemt at kunne glemme nøglen. Eller ikke have nok ekstra nøgler til dem, du ønsker skal kunne lukke sig ind i hjemmet.

Vælger du i stedet at gå væk fra den mere gammeldags løsning og over til en kodelås. Så vil du hurtigt opleve friheden, der er forbundet med denne mulighed.

Slip for at gemme ekstranøglerne væk og vær sikker på top sikkerhed, der gør dit hjem særligt modstandsdygtigt mod indbrud.

Du kan derfor opnå komplet adgangskontrol med en kodelås. Samtidig med at du ikke længere behøver bekymre dig om, hvor du lægger nøglen.

Hos Dansk Låseservice forhandler og monterer vi kodelåse af høj kvalitet og til en fornuftig kampagnepris.

Yale Doorman kodelåse

Da vi hos Dansk Låseservice går op i kvaliteten på de produkter vi forhandler, vil det være kodelåsene fra Yale Doorman, du finder hos os.

Det er de førende på markedet, og deres løsning har flere tilpasningsmuligheder. Så du kan være sikker på at ende med en løsning, der matcher dine behov og ønsker.

Yale Doorman tilbyder en avanceret elektronisk lås, der giver dig muligheden for at kunne kombinere både sikkerhed og nemhed. Helt uden brug af en nøgle. Kodelåsen kan bruges med enten nøglebrik, kode eller fjernbetjening.

Der er et hav af funktioner i låsen og en masse små finesser, som gør den meget behagelig at bruge til daglig. På denne måde får du komfort uden at skulle gå på kompromis med den høje sikkerhed.

Kodelåsen leveres med en elektronisk svingrigle låsekasse, som giver os mulighed for montere et kraftigt sikkerhedsslutblik i dørkarmen. Det vil sige, døren bliver særlig modstandsdygtig over for indbrud.

Vil du høre mere om vores kodelåse? Så kontakt os med det samme.

Kontakt os for mere info om kodelås til hjemmet
Home » Kode- eller briklås til døren