Dirkefri lås holder tyven ude

Sikr din bolig

Det er uhyre vigtigt at sikre din bolig mod indbrudstyve.

Mange normale låse er ikke dirkefri. Det vil sige, at den kan åbnes med en bankenøgle eller låsepistol.

Låsesmeden er desværre ikke den eneste, der kan dirke låse op. Især bankenøglen er meget udbredt blandt indbrudstyvene, da den ikke kræver nogen viden om låsenes opbygning.

Dirkefri låsecylindre

Ved udskiftning til dirkefri låsecylindre eliminerer du fuldstændig muligheden for indbrudstyvene og sender et klart signal om, at her er kommer de ikke ind.

Når du skifter til dirkefri låsecylindre, får du også en række andre fordele. Der følger nemlig altid kopibeskyttede nøgler med. Det betyder, at du kan låne nøgler ud til håndværkere og lignende og ikke bekymre dig om, at der kunne blive lavet kopier. Så længe du bare får nøglen tilbage, kan du have ro i maven.

 

Mult-T-Lock

Vi har valgt Mul-T-Lock fra Ruko som vores primære låsesystem på baggrund af vores mangeårige erfaring med produktet. Med denne form for dirkefri lås, får du også mulighed for at lave små systemopdelinger i din bolig.

Måske ønsker du en nøgle til havemanden, som kun passer til skuret eller en nøgle til sommerhuset, som ikke passer til din egen bolig. Alt sammen mens din egen nøgle passer til det hele. Systemopdelingerne koster ikke ekstra og er altid en mulighed.

Mul-T-lock er et af verdens største låsemærker og bliver blandt andet brugt herhjemme af forsvaret på grund af dens nærmest uopslidelige kvalitet.

Mul-T-Lock er baseret på en patenteret nøgle- og cylindermekanisme, der er godkendt i højeste sikringsklasse. Den vendbare nøgle glider let ind i cylinderen, hvor den interagerer med de 10 stifter, der udgør rygraden i systemets høje sikkerhedsniveau.

KONTAKT OS
Home » Multilock dirkefri lås holder tyvene ude