Låsesystemer til virksomheder

Mul-T-Lock

Vælg det rigtige system fra starten og få et system, der holder længere end de døre, det sidder i.

Mul-T-Lock er en dirkefri lås godkendt i højeste sikringsklasse, og alle nøglevariationerne er selvfølgelig kopibeskyttede.

Når man vælger låsesystem til sit lejlighedskompleks eller virksomhed, er det vigtigt, at systemet kan holde til den belastning, man udsætter det for. En opgangsdør i et lejlighedskompleks bliver eksempelvis betjent mange gange hver dag, og dette sætter store krav til kvaliteten af de låse, man anvender.

Der har været en tendens i branchen til at vælge låseserier af lavere kvalitet for at holde prisen nede. Det kommer kunden så til at mærke efter nogle år, når låsene bliver slidt op, og man skal til at betale for akutte udskiftninger, efterhånden som de går i stykker.

Vi bruger altid Mul-T-Lock fra Assa Abloy (Ruko) til vores låsesystemer, da det er den mest slidstærke lås på markedet. Blandt andet det danske forsvar bruger dette system, og det gør de, fordi det holder.

Som systemkunde hos Dansk Låseservice er du altid garanteret assistance 24 timer i døgnet alle årets dage.

Selv i de værst tænkelige forhold er Mul-T-Lock altid funktionsdygtig – og det er en dirkefri lås. Mul-T-Lock bruges blandt andet til skibscontainere, hvor saltvand og havgus sætter mange andre låseserier ud af spil.

Med Mul-T-Lock får du den absolut bedste lås til en god pris.

KONTAKT OS
Home » Låsesystemer til virksomheder