Alarmløsninger til private hjem

E-Secure alarm partner

Dansk Låseservice er autoriseret E-Secure alarm partner, vi kan derfor til enhver tid skræddersy den perfekte alarmløsning, der dækker dit behov. Vi kan både levere løsninger til villaen, lejligheden, værelset eller andre områder, hvor du ønsker høj sikkerhed.

Fleksibel løsning

Vi fører kun de bedste og nyeste produkter på markedet. Med i disse produkter er naturligvis sidste nye brugertilpasninger. Dette gælder alt fra standard betjeningspaneler, fjernbetjeninger, SMS betjening, web betjening og betjening ved APP.

Der findes et utal af løsninger med mange forskellige finesser og tilpasningsmuligheder. Du kan vælge et sikkerhedssystem med fotodetektor eller inkludere en aftale med en vagtcentral.

Ja-100 systemet

Dansk Låseservice leverer og installerer blandt andet det moderne alarmsystem Ja-100 fra Jablotron. Med dette system får du et avanceret og tilpasningsdygtigt alarmsystem, der på trods af alle mulighederne stadig er nemt og tilgængeligt.

Med Ja-100 har du mulighed for at gøre dit hjem “intelligent”, hvilket betyder, at du kan fjernstyre dine installationer og apparater, eksempelvis i form af varmestyring og tænd/sluk af apparater.

KONTAKT OS
Home » Alarmløsninger til private