Find alarmløsning til dit hjem

Ønsker du at passe ekstra godt på dit hjem ved at få installeret et alarmsystem?

Dansk Låseservice monterer og installerer kvalitetsstemplet alarmsystemer fra JABLOTRON, der både kan kobles op på en ekstern vagtcentral, eller du kan vælge selv at installere systemet og slippe for det månedlige gebyr.

Hvis du selv installerer systemet, kan du selv vælge, hvor du ønsker alarmsystemet koblet på henne.

Vi kan altid være behjælpelige med at skræddersy den helt rette løsning, der matcher dine ønsker, behov og budget. Herunder kan vi blandt andet også være behjælpelige med dirkefrie låse fra Mul-T-Lock, hvis du ønsker ekstra sikkerhed i hjemmet.

Vi kan både levere løsninger til villaen, lejligheden, værelset eller andre områder, hvor du ønsker høj sikkerhed.

Beskytter mod mere end tyveri

Vi fører kun de bedste og nyeste produkter på markedet. Med i disse produkter er naturligvis sidste nye brugertilpasninger.

Dette gælder alt fra standard betjeningspaneler, fjernbetjeninger, SMS betjening, web-betjening og betjening ved app. Med JA-100 får du ikke kun et smart og funktionsrigt alarmsystem, der beskytter mod tyve.

Det beskytter også i tilfælde af brand, oversvømmelse eller gasudslip.

Der findes et utal af løsninger med mange forskellige finesser og tilpasningsmuligheder.

JA -100 systemet

JA-100 fra JABLOTRON er både nytænkende og revolutionerende. Systemet er trådløst og er super velegnet til at passe på dit private hjem, da det også er nemt og enkelt for dig at betjene.

Faktisk vil vi gerne vove at påstå, at dette system er det den første alarm, som du vil forstå øjeblikkeligt uden usikkerhed. Og takket være den gratis, internetbaserede selvbetjening via JABLOTRON CLOUD, kan du nemt og simpelt styre din alarm overalt fra din computer, smartphone samt tablet.

På JABLATRON CLOUD har du mulighed for at:

  • styre den daglige brug af alarmen
  • styre udgange
  • se temperaturer
  • tage billeder
  • … og meget, meget mere

Med dette system får du et avanceret og tilpasningsdygtigt alarmsystem, der på trods af alle mulighederne stadig er nemt og tilgængeligt.

Med JA-100 har du mulighed for at gøre dit hjem “intelligent”, hvilket betyder, at du kan fjernstyre dine installationer og apparater, eksempelvis i form af varmestyring og tænd/sluk af apparater.

 

Kontakt os for mere info om alarmsystem
Home » Alarmløsninger til private