Alarmløsninger til erhverv

Beskyt din virksomhed mod tyveri

Dansk Låseservice monterer og installerer kvalitetsstemplet alarmsystemer fra JABLOTRON, der nemt kan kobles op på en ekstern vagtcentral, så du ved, der altid er nogen, der holder øje med din virksomhed.

Vi kan altid være behjælpelige med at skræddersy den helt rette løsning, der matcher dine ønsker, behov og budget.

Beskytter mod andet end tyveri

Vi fører kun de bedste og nyeste produkter på markedet. Med i disse produkter er naturligvis sidste nye brugertilpasninger.

Dette gælder alt fra standard betjeningspaneler, fjernbetjeninger, SMS betjening, web-betjening og betjening ved app.

Med JA-100 får du ikke kun et smart og funktionsrigt alarmsystem, der beskytter mod tyve.

Det beskytter også i tilfælde af brand, oversvømmelse eller gasudslip. I en stor virksomhed kan det være svært at holde øje med alle rum og steder, hvor noget kan gå galt.

Derfor anbefaler vi altid denne løsning til vores erhvervskunder.

JA -100 SYSTEMET

JA-100 fra JABLOTRON er både nytænkende og revolutionerende. Systemet er trådløst og er super velegnet til at passe på din virksomhed, butik eller eksempelvis lagerhal.

Samtidig er alarmsystemet nemt at betjene og til at forstå. Det betyder, at alle dine medarbejdere hurtigt og enkelt vil kunne lære at betjene systemet, hvis du ønsker dette.

Og takket være den gratis, internetbaserede selvbetjening via JABLOTRON CLOUD, kan du nemt og simpelt styre alarmen overalt fra din computer, smartphone samt tablet. Så er virksomheden lukket ned, mens der er ferie, så kan du stadig holde øje med, hvad der sker på området.

På JABLATRON CLOUD har du mulighed for at:

  • styre den daglige brug af alarmen
  • styre udgange
  • se temperaturer
  • tage billeder
  • … og meget, meget mere

Med dette system får du et avanceret og tilpasningsdygtigt alarmsystem, der på trods af alle mulighederne stadig er nemt og tilgængeligt.

Kontakt os for info om vores alarmsystem til erhverv
Home » Alarmløsninger til erhverv