Adgangskontrol

Smart air

SmartAir fra ASSA ABLOY er en effektiv, offline adgangskontrol i én enkel, berøringsfri og brugervenlig løsning uden brug af nøgler og kabler.

Det er let, det er sikkert, og det er smart.

SmartAir tilgodeser behovet for fleksibel sikkerhed både nu og i fremtiden. Der monteres en SmartAir enhed på hver dør, der skal indgå i adgangskontrolsystemet.

Hver enhed er kodet, så den har oplysninger om, hvilke kort eller brikker der er godkendt til passage. Det er let og hurtigt at opgradere, udvide eller ændre systemet, hvis behovet for sikring og fleksibilitet ændrer sig.

SmartAir adgangskontrol kan anvendes til både døre og skabe i samme system.

SmartAir wireless

Med SmartAir Wireless kan du fra centralt hold låse eller låse op, ligesom det er muligt at opdatere adgangsrettigheder til den enkelte dør. Endvidere får administratoren log-hændelser retur fra døren, så du kan se, hvem der har passeret.

ASSA ABLOY SmartAir benytter Mifare teknologi i adgangskort og -brikker. Det indebærer, at informationer gemmes på en eller flere sektorer, hvilket betyder, at samme kort eller brik, som bruges til SmartAir, også kan kombineres med en lang række andre funktioner som f.eks. tidsregistrering, kantinebetaling, identifikation og server log-ind.

Kontakt os for SmartAir adgangskontrol