Mul-T-Lock låsesystemer fra Assa Abloy

Mul-T-Lock - du finder ikke et stærkere system!

Mul-T-Lock låsesystemer

Vælg det rigtige system fra starten, og du har et system, der holder længere end de døre det sidder i.

Mul-T-Lock er en dirkefri lås godkendt i højeste sikringsklasse, og alle nøgle variationerne er selvfølgelig kopibeskyttede.

Når man vælger låsesystem til sit lejlighedskompleks eller virksomhed, er det vigtigt, at systemet kan holde til den belastning, man udsætter det for. En opgangsdør i et lejlighedskompleks bliver eksempelvis betjent mange gange hver dag, og det sætter store krav til kvaliteten af de låse man anvender.

Der har været en tendens i branchen til at vælge låseserier af lavere kvalitet for at holde prisen nede. Det kommer kunden så til at mærke efter nogle år, når låsene bliver slidt op, og man skal til at betale for akut udskiftninger, efterhånden som de går i stykker.

Vi bruger altid Mul-T-Lock fra Assa Abloy (Ruko) til vores låsesystemer, da det er den mest slidstærke lås på markedet. Bl.a. det danske forsvar bruger denne serie, og det gør de, fordi det holder.

Mul-T-Lock er en af verdens mest anvendte låseserier fra Assa Abloy (Ruko).

Som systemkunde hos Dansk Låseservice er du altid garanteret assistance 24 timer i døgnet alle årets dage.

Selv i de værst tænkelige forhold er Mul-T-Lock altid funktionsdygtig. Mul-T-Lock bruges bl.a. til skibscontainere, hvor saltvand og havgus sætter mange andre låseserier ud af spil.

Mul-T-lock er en dirkefri lås

Med Mul-T-Lock får du det bedste fra starten til en god pris. Ring på 24 77 27 17 og hør mere.

Har du brug for en låsesmed?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, eller et gratis sikkerhedstjek. Vi vender tilbage hurtigst muligt.