Multilock dirkefri lås holder tyvene ude

Få en lås der ikke kan brydes op 

Skift til en Mul-T-Lock dirkefri lås!

Ser dine nøgle ud som vist til højre, er det IKKE en dirkefri lås, der sidder i din dør.

Det vil sige, at den kan åbnes med en bankenøgle eller låsepistol. Låsesmeden er desværre ikke den eneste der kan dirke låse op, og vi ser det mere og mere. Især bankenøglen er meget udbredt blandt indbrudstyvene, da den ikke kræver nogen viden om låsenes opbygning, og den kan skæres i den nærmeste nøglebar.

Ved udskiftning til dirkefri låsecylindre eliminerer du fuldstændig muligheden for indbrudstyven, og sender et klart signal om, at her er kommer han ikke ind.

Når du skifter til dirkefri låsecylindre, får du også en række andre fordele.

Der følger altid kopibeskyttede nøgler med. Det betyder, at du kan låne nøgler ud til håndværkere og lignende og ikke bekymre dig om, at der bliver lavet kopier. Så længe du bare får nøglen tilbage, er der ro i sjælen.

Du får mulighed for at lave små systemopdelinger i din bolig

Måske ønsker du en nøgle til havemanden som kun passer til skuret eller en nøgle til sommerhuset, som ikke passer til din egen bolig. Alt sammen mens din egen nøgle passer til det hele. Systemopdelingerne koster ikke ekstra og ligger altid som en mulighed i Multlock.

De gamle låse er meget simpelt opbygget og har derfor en god holdbarhed. Når man opbygger en dirkefri lås er der en del mere mekanik, som skal virke sammen. Det gør låsen mere sårbar, da der er mere, der kan gå i stykker. Det er vigtigt at vælge den rigtige lås, da holdbarheden på mange af de kendte mærker herhjemme er meget lille. Sådan er det ikke med Mul-T-Lock.

Vi har valgt Mul-T-Lock som vores primære låsesystem på baggrund af vores mangeårige erfaring med produktet.

Mul-T-lock er et af verdens største låsemærker og bliver blandt andet brugt herhjemme af forsvaret på grund af dens nærmest uopslidelige kvalitet.

Mul-T-Lock er baseret på en patenteret nøgle- og cylindermekanisme, der er godkendt i højeste sikringsklasse. Den vendbare nøgle glider let ind i cylinderen, hvor den interagerer med de 10 stifter, der udgør rygraden i systemets høje sikkerhedsniveau.

Vi anbefaler Mul-T-Lock som et høj-kvalitetsprodukt, der passer til alle formål. Det fås også som Mul-T-Lock låsesystem.

Ring på 24 77 27 17 og bestil et GRATIS sikkerhedstjek med det samme.

Eksempel på nøgler til en IKKE dirkefri lås 

Mul-T-Lock dirkefri lås

Har du brug for en låsesmed?

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, eller et gratis sikkerhedstjek. Vi vender tilbage hurtigst muligt.