Dansk Låseservice

l_195

Dansk Låseservice

Dækker hele Sjælland

46 41 27 17

AndelsBoligforeninger

ER DIN SIKKERHED DERHJEMME OPTIMAL?

Som andelsboligforening er det rigtig vigtigt, at alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er taget. Det er for både ejendommens og beboernes skyld.

I de fleste tilfælde kan sikkerheden i andelsforeninger sagtens forbedres eller optimeres yderligere.

Det kan blandt andet gøres med dørtelefoner, videoovervågning eller eksempelvis bedre låsesystemer.

Hos Dansk Låseservice har vi mange års erfaring med optimering af sikkerheden i andelsboligforeninger samt almene boligforeninger.

Og vi står altid klar til at hjælpe dig videre med at finde frem til, hvilken sikkerhedsløsning der bedst matcher dine og beboernes behov.

HVILKEN SIKRINGSLØSNING ER DEN RETTE FOR DIG?

Der findes rigtig mange forskellige former for løsninger, når det kommer til at skulle optimere sikkerheden i en ejendom.

Heriblandt anderledes og bedre låsesystemer, bedre dørautomatik, dørtelefoner eller videoovervågning.

Alle løsninger kan du læse meget mere om herunder.

Vi både tilbyder og monterer enhver slags sikkerhedsløsning.

HAR DU brug for et sikkerhedstjek?

Hvis det lyder til, at vi hos Dansk Låseservice kunne være de rette til at finde frem til og montere en bedre sikkerhedsløsning i din virksomhed.

​Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med at finde den helt rette løsning til din ejendom.

Vores løsninger

MUL-T-LOCK LÅSESYSTEMER

Det er rigtig vigtigt, at låsesystemet i bygningen er ordentligt, og at det kan klare den slid og belastning, der automatisk vil være, når der er mange mennesker, der skal ind og ud.

Låsesystemet fra Mul-T-Lock fra ASSA ABLOY er en dirkefri lås godkendt i højeste sikringsklasse, og alle nøglevariationerne er selvfølgelig kopibeskyttede.

Låsesystemet er derfor særligt velegnet til andelsboligforeninger samt andre bygninger og ejendomme, hvor der kommer mange gæster og beboere ind og ud i løbet af dagen.

Mul-T-Lock er den mest slidstærke lås på markedet, og som systemkunde hos Dansk Låseservice er du altid garanteret assistance 24 timer i døgnet.

DØRAUTOMATIKKER

Uanset hvem der bor i andelsforeningen, så skal alle beboere gerne have nemt ved at komme både ind og ud.

Derfor kan der i nogen tilfælde være behov for en handicapvenlig indgang, eller en nyere version af den allerede eksisterende dørautomatik.

I stedet for at gå med en eller flere elektroniske skydedøre. Så kan det i længden være en billigere og bedre løsning at gå med dørautomatik. Det er den helt samme teknik, men det er en nemmere løsning at få monteret i ejendommen.

Vi er naturligvis behjælpelige med hele processen, hvilket betyder, at vi både leverer og monterer uden at skulle involvere andre leverandører.

DØRTELEFONER

Uanset om der allerede er installeret dørtelefoner i ejendommen eller ej, så er det en rigtig smart løsning, der har gavn af at være den bedste løsning, der findes.

En dørtelefon gør det meget nemt at lukke de rette mennesker ind og holde dem ude, der ikke har ærinder i eller ved ejendommen.

Dansk Låseservice har mange års erfaring med både montering og udskiftning af forskellige typer dørtelefoner i både større og mindre ejendomme.

Uanset dine ønsker og behov kan vi sammensætte den helt rigtige løsning.​

VIDEOOVERVÅGNING

Om det er en større eller mindre ejendom, så kan overvågning af bygningen være ideelt.

Med det rette videoovervågning kan du nemt sikre beviser, hvis der skulle ske indbrud, hvis nogen yder hærværk, eller generelt hvis der sker andre ulovlige hændelser på ejendommen.

Vi skræddersyer gerne en løsning, der matcher dit budget og ønsker.

Med vores videoløsning får du blandt andet disse fordele:

  • IP-kameraer i højeste HD kvalitet
  • Ingen forstyrrelse på signalet
  • Trådløse løsninger
  • Brugervenligt styreprogram til computer samt smartphone
  • Medfølgende app til styring af overvågningen
  • Visning af liveoptagelser på telefonen
  • Mulighed for lydoptagelser
  • 24 måneders produktgaranti